Det Fynske Kunstakademi
Nyhed 31.01.13

Stine Hebert rektor for Det Fynske Kunstakademi

Stine Hebert.

Stine Hebert.

Det Fynske Kunstakademi har idag offentliggjort at det bliver kunsthistorikeren Stine Hebert der bliver stedets nye rektor pr.1. marts, 2013. Hebert (f. 1979) er Mag. Art i Kunsthistorie fra Københavns Universitet og har endvidere en MA i Contemporary Art Theory fra Goldsmiths College. Hun er for tiden projektansat kurator på Kunsthal Charlottenborg, hvor hun blandt andet har stået bag realiseringen af den retrospektive udstilling med Joachim Koester og den aktuelle udstilling med Leigh Ledare. Hebert har tidligere ledet residencyprogrammet på Gotland, Baltic Art Center. I perioden 2011-12 underviste hun i kunstteori på Det Fynske Kunstakademi. Hebert afløser Merete Jankowski på posten efter at denne fornyeligt tiltrådte som direktør for Overgaden.

Kollegiet på Det Fynske Kunstakademi består for tiden af billedkunstnerne Mary Coble, Kristoffer Ørum og Tue Greenfort. Mathias Danbolt underviser i kunstteori.

Bestyrelsen, som har ansat Hebert, består af: Poul W. Falck (konst. formand), udpeget af Odense Byråd; Svend-Allan Sørensen, billedkunstner; Iben Kromann Madsen, udpeget af Region Syddanmark; Anders W. Bertelsen, udpeget af Odense byråd; Dennis Vikkelsø, udpeget af Odense byråd, Lars Grambye, direktør Kunsthallen Brandts; Kristian Isager, arkitekt; Mary Coble, professor; samt studenterrepræsentanterne Maj Horn og Laurits Dall.

Skriv et indlæg
Navn (kun indlæg under fuldt navn tillades)*:

E-mail (vises ikke)*:

Kommentar*:

Send

Læserindlæggene er en vigtig del af Kunstkritikk. Vi er derfor meget glade for at du bidrager til vores læserforum. Vi beder alle følge vanlige regler for høflighed. Husk at du er ansvarlig for dine egne indlæg. Vi godtager derfor kun indlæg under fuldt navn.

Redaktionen læser ikke indlæg før publicering, men følger debatten fortløbende. Vi forbeholder os ret til at fjerne indlæg som er usaglige, indeholder personangreb eller som vi af andre grunde finder upassende. Dette sker uden forhåndsvarsel, og efter skønsbaserede vurderinger foretaget af redaktionen. I læserindlæg godtages kun tekst, ingen billeder, video, html-kode el. lign. Lykke til med debatten!