Carsten Höller

Stockholm
Nyhed 11.02.13

Ny utställningsplats i Stockholm

Carsten Höller, {ITALIC}Double Slide{ENDITALIC}, Museet för samtidskonst, Zagreb, 2011.

Carsten Höller, Double Slide, Museet för samtidskonst, Zagreb, 2011.

Under våren 2013 öppnar Carsten Höller, i samarbete med curatorn Stefanie Hessler, en utställningsplats i Stockholm. De bestämde sig för att starta projektet, som kommer att äga rum i Höllers ateljé, därför att det saknas konstnärsdrivna projektrum med en internationell och experimentell inriktning i Stockholm. De kan ännu inte avslöja några detaljer om programmet, annat än att de inte kommer att göra utställningar i traditionell bemärkelse.

Stefanie Hessler driver sedan 2011 smallworldsproject, en onlinepublikation och internationell utställningsserie. Hon har också arbetat på Galleri Nordenhake i Stockholm. Carsten Höller har tidigare ställt ut i Turbinhallen på Tate Modern och representeras av Gagosian, osv.

Skriv et indlæg
Navn (kun indlæg under fuldt navn tillades)*:

E-mail (vises ikke)*:

Kommentar*:

Send

Læserindlæggene er en vigtig del af Kunstkritikk. Vi er derfor meget glade for at du bidrager til vores læserforum. Vi beder alle følge vanlige regler for høflighed. Husk at du er ansvarlig for dine egne indlæg. Vi godtager derfor kun indlæg under fuldt navn.

Redaktionen læser ikke indlæg før publicering, men følger debatten fortløbende. Vi forbeholder os ret til at fjerne indlæg som er usaglige, indeholder personangreb eller som vi af andre grunde finder upassende. Dette sker uden forhåndsvarsel, og efter skønsbaserede vurderinger foretaget af redaktionen. I læserindlæg godtages kun tekst, ingen billeder, video, html-kode el. lign. Lykke til med debatten!